Pratite nas
Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Arabica - Nekretnine Ujedinjeni Arapski Emirati

Opis
Dragi posjetitelji naših stranica - velika nam je čast i zadovoljstvo predstaviti vam još jedan predivni dio našeg Planeta - skoro toliko lijep kao naša Adriatica. Od ljeta 2007 dobili smo ekskluzivno pravo predstavljanja i prodaje nekretnina od našeg partnera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata - Damac Grupe.

Kao što smo iz ljubavi prema Jadranskom moru naše područje nazvali ADRIATICA, tako nam se učinilo da bi bilo lijepo da naše novo područje djelovanja nazovemo iz ljubavi - ARABICA.

Na ovoj stranici predstaviti ćemo samo neke osnovne podatke o predivnoj Arabici. Na taj način - prvi put u povijesti područja Adriatice - imate priliku vidjeti, upoznati, zavoljeti - te na kraju odlučiti kupiti nekretninu iz snova, nekretninu iz čarobnih 1001 noći, nekretninu u ljubavlju prožetoj Arabici...


Dobrodošli u svijet snova, dobrodošli u ARABICU!!!
...neopisiva ljepota koja čeka samo na vas...
Opis
Neopisivo odlične nekretnine koje ćemo vam ponuditi nalaze se u području grada DUBAI u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a već u godini 2016 moći ćemo vam ponuditi i nekretnine na obali Crvenog mora u Egiptu. Ujedinjeni Arapski Emirati (u daljnjem tekstu UAE) su država na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva.

Predivni pustinjski pejzaži su prošarani mnogim oazama, koje ste imali prigodu vidjeti samo u filmovima - izvori vode, mnoštvo palmi, mali pustinjski hoteli... Klima je topla i suha tijekom cijele godine, premda je uz obalu dovoljno vlage. Stanovnici su Arapi, muslimani Suniti - a interesantno je da domicilno stanovništvo čini svega 25% - ostatak su strani radnici koji dolaze iz susjednih arapskih, te iz južnoazijskih zemalja. Također je sve više stranaca, posebno u Dubaiu, koji kupuju nekretnine za odmor. Većina stanovništva govori perfektno engleski jezik. Saznaj više o UAE...Opis
Poslije posjete Dubaiu, ne vjerujemo da bi vas nešto drugo tako moglo oduševiti. O ovome kozmopolitskom gradu čovjek bilo što da kaže - bilo bi malo. Grad je kao da si došao na neki drugi planet, u njemu sve odiše ljepotom, čistoćom, elegancijom i ljubaznošću stanovništva.

Na ulici ne možeš naći komadić papirića, parkovi su puni cvijeća, pokošena i sređena trava kao u filmovima. Plaže Dubaia su prelijepe, sitni pjesak, kristalno čisto more, nije toliko slano kao naše Jadransko.

U gradu ima toliko toga za vidjeti, grad je širok, velik - stalno se mora koristiti taxi - a najbolje je uzeti rent a car - za pristojan auto se plati 40 eura na dan. Gorivo - cijena je smiješna, pun rezervoar Mercedesa je max 15 eura. Čitajte više o gradu Dubai...Opis
U Dubaiu je sve ispred vremena počevši od aerodroma pa nadalje. Glavna turistička atrakcija je - luksuz u svakom obliku - sve je blještavo i sjajno i ostavlja vas bez daha. Gradi se brzim tempom - građevine koje nigdje u svijetu ne možete vidjeti.

I ne samo građevine - grade se cijeli arhipelazi otoka, nevjerojatni hoteli pod morem, umjetna skijališta sa pravim snijegom - sve sama čuda moderne arhitekture. Dubai je poznat u cijelom svijetu kao šoping raj - čak se jednom godišnje održava "Dubai Shopping Festival" - kada se iz cijelog svijeta sliju milijuni ljudi, te kupuju razne robe - počevši od svih mogućih vrsta tepiha, nevjerojatan izbor zlata i nakita, odjeće poznatih marki itd - i to po prilično povoljnim cijenama.

Opis
Naš partner u UAE je snažni holding Damac Group, na čijem čelu je Nj.E. šeik Hussain Sajwani. Damac Group je investitor većine spektakularnih projekata u Dubaiu.

Sa ukupnom investiranom vrijednošću od više od 6 milijardi UAD, zasigurno je najveći investitor u nekretnine grada Dubai. Zahvaljujući dobrim odnosima sa vodstvom holdinga, možemo vam ekskluzivno ponuditi mnoštvo izvrsnih nekretnina, po cijenama nižim od onih u normalnoj prodaji.

Vašu nekretninu iz snova možete vidjeti na internet stranicama našeg partnera, sa osnovnim podatcima, tlocrtima, te fotografijama. Nakon online pregledavanja, možete nam poslati vaše želje, napisati što bi bio vaš uži izbor od onoga što ste vidjeli. Mi ćemo vam rado dati dodatna pojašnjenja i materijale, te vam ponuditi cijenu nekretnine i načine plaćanja. Nakon toga možete uz našu pomoć posjetiti željene nekretnine, te ići u proces kupnje.
Opis
Možemo navesti samo par podataka o nekretninama. Radi se uglavnom o apartmanima u izvanredno kvalitetno građenim objektima. Površine su različite - najmanji apartmani su ca 100m2, najčešće se radi o površinama između 150m2 i 300m2, a postoji i solidan broj apartmana od 400m2, 500m2, pa čak i 800m2.

Apartmani su uređeni i opremljeni sa najmodernijim i najkvalitetnijim namještajem i opremom koji postoje u svijetu uopće. Klimatizacija svih prostorija je perfektna. Većina zgrada ima svoje unutarnje i vanjske bazene, teniska igrališta, golf terene, restorane, kafiće, praonice, garaže - sve moguće uslužne djelatnosti koje možete (i ne možete ) zamisliti.
Cijene?

Vjerojatno očekujete neke basnoslovne sume? E - vidite, nisu uopće nešto pretjerane. Naravno da jako puno ovisi o lokaciji, o vrsti zgrade, o opremi i sadržajima zgrade, o katu na kojem se apartman nalazi, o pogledu itd. Posebno su prilično skupi apartmani pri samim vrhovima zgrada, tzv. penthouse. Inače su hidromasažne kade, jacuzzi, bazeni - standard u većini  apartmana.

Cijene se kreću uglavnom od 2.000E/m2 do 5.000E/m2, a rijetko koji dostižu cijenu od 8.000E/m2. Možda će neki od vas ovo usporediti sa situacijom u Adriatici - ali mi držimo da je to doista neusporedivo. Obje regije imaju svoje draži i ljepote - ali doista jedinstvene. Mislimo da će se dosta ljudi u Adriatici odlučiti za kupnju u Arabici čisto iz investicijskih razloga. Potražnja i cijene u Arabici također rastu, tako da kupujući nekretninu u Dubaiu - ne možete nikako izgubiti.ARHITEKTURA ARABICA! POGLEDAJTE OVE LJEPOTICE JEDINSTVENE ARHITEKTURE!
OpisOpis
Opis
Evo - to su bile neke osnovne informacije o nekretninama u gradu Dubai. Slobodno nam se obratite za više detalja, a ukoliko ste stvarno zainteresirani za kupnju - mi ćemo vam na vaše traženje dati ponudu za točno određeni apartman.

Prije toga molimo da pregledate nekretnine koje vas zanimaju na internet stranicama našeg partnera, kliknite na slijedeći link:
Damac Group - Damac Properties

Nadamo se uspješnoj suradnji sa vama. Mi ćemo sve učiniti kako bi kupnja nekretnine u Arabici bila što jednostavnija. Mashallah!!!


ARABICA JE ODLIČNA INVESTICIJA! KUPUJEM TAMO!
Brza pretraga
Vrsta nekretnine
Država

Cijena
Od Do
Veličina
Od Do m2

DETALJNA PRETRAGA
Top ponuda
Vila A - centar
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - centar
TROGIR
70m2
150,000€
Vila A - centar
TROGIR
400m2
2,200,000€
Građevno zemljište A - centar
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Kamena kuća A - centar
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - centar
KAŠTELA
102m2
136,000€
Kamena kuća A - centar
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - centar
TROGIR
62m2
125,000€
Kuća A - centar
KAŠTELA
300m2
330,000€
Kuća A - centar
TROGIR
116m2
330,000€
Kuća A - centar
ZADAR
140m2
158,000€
Vila A - centar
TROGIR
150m2
350,000€
Vila A - centar
ZADAR
280m2
475,000€