Pratite nas
Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Nekretnine Hrvatska - Investicijski raj

Opis
Daily Mail o hrvatskom tržistu nekretnina

U nedavnom izvješću gosp. Nigel Lewis piše kako je Hrvatska europski broj jedan, kako ima predivnu obalu sa mnoštvom skrivenih plaža, ima više od tisuću otoka… On ističe kako novogradnje na Jadranskom moru mogu biti uspoređene sa onima u Španjolskoj, dapače su u prosjeku i puno bolje – a cijene su još uvijek dosta niže.

Mogućnosti ulaganja u Hrvatsku kao i u druge dijelove Adriatice su ogromne. Budite mudri – investirajte vaš novac u najbrže rastuće tržište nekretninama u Europi. Mnoga mjesta Adriatice imaju godišnji rast cijena nekretnina visi od 100% ! Uhvatite šansu vec sada!Opis
Najveći prinosi

Dok pri većini ulaganja u nekretnine postoji određeni stupanj rizika, ulaganjem u nekretnine na tržištima u usponu – vi imate najčešće veće prinose od uobičajenih. Adriatica već godinama doživljava spektakularan rast cijena nekretnina – u nekim područjima kao npr.Dubrovniku – čak preko 300% godišnje.

Važan čimbenik ovoga rasta predstavlja naravno – turizam. Adriatica je najbrže rastuće turističko tržište Europe, a to je ono što kupce nekretnina najviše i privlači. Imajući u vidu stalno rastuće cijene, kupnja nekretnina u Adriatici je najbolja moguća investicija koja se danas uopće može napraviti.
Opis
Čarobna riječ - infrastruktura

Među najbitnije čimbenike razvoja neke regije jamačno spada infrastruktura – autoceste, ceste, mostovi, zračne luke, vodovod, električna opskrba, telekomunikacije... Zemlje Adriatice moderniziraju svoju infrastrukturu tako brzo da se ponekad čini nevjerojatnim.

Samo u nekoliko godina izgrađena je najljepša autocesta u Europi – Dalmatina – sa mnoštvom tunela i mostova. Umjesto prijašnjih 10-12 sati putovanja - od Zagreba do Splita sada je moguće doći za nešto više od 3 sata. Brza širokopojasna internet veza ADSL je dostupna u svim dijelovima Adriatice, po najnižim cijenama u Europi.
Opis
Vrijedni i radišni ljudi

Ljudski kapital igra odlučujuću ulogu u rastu i razvoju svake zajednice. Posebno je značajna obrazovanost radne snage, spremnost za prihvaćanje novih znanja, te spremnost na doživotno učenje.

Ljudi Adriatice su u prosjeku dobro obrazovani. Uz maternji, većina se služi jos i engleskim, njemačkim, talijanskim ili ruskim jezikom. Kozmopolitski svjetonazor olakšava suradnju sa brzo rastućim brojem stranih tvrtki koje svoje centrale premještaju u Adriaticu ili tu otvaraju regionalna predstavništva.


DOBRODOŠLI U ADRIATICU!
Brza pretraga
Vrsta nekretnine
Država

Cijena
Od Do
Veličina
Od Do m2

DETALJNA PRETRAGA
Top ponuda
Vila A - centar
MAKARSKA RIVIERA
340m2
850,000€
Kuća A - centar
TROGIR
200m2
130,000€
Kamena kuća A - centar
KASTELA
78m2
41,000€
Apartman A - centar
KASTELA
102m2
135,000€
Vila A - centar
ZADAR
220m2
385,000€
Kuća A - centar
KASTELA
300m2
199,000€
Kuća A - centar
TROGIR
116m2
290,000€
Kuća A - centar
KASTELA
117m2
125,000€
Vila A - centar
TROGIR
150m2
350,000€
Apartman A - centar
SIBENIK
43m2
53,000€
Vila A - centar
TROGIR
400m2
680,000€