Pratite nas
Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Politika privatnosti - nekretnine Hrvatska, kuća na moru

Adrian Nekretnine d.o.o. neće ni u kom slučaju i ni po koju cijenu iznajmiti, posuditi ili prodati Vaše email adrese koje ste nam dobrovoljno dali upisujući se u naše newsletter liste. Ni u kojem slučaju nećemo slati email newslettere za koje se niste prijavili na našim web stranicama tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova. Navest ćemo nekoliko detalja koji Vam trebaju dati viziju koliko su Vaši podaci sigurni.

Vaše email adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od naših newsletter lista pohranjujemo na najsigurnije servere kod naših poslovnih partnera u Danskoj. Koristimo Vaše email adrese isključivo za slanje newslettera putem newsletter management softvera i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u Vaš elektronički sandučić.

Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte promptno nas kontaktirati putem emaila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će Vas odmah ispisati iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis.

Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama. Ne iznajmljujemo email liste, niti dajemo Vaše podatke svojim partnerima ili trećim osobama.

Obavijesti putem newslettera
Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati Vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi Vam mogla koristiti. To nikada neće biti oglasne poruke niti komercijalne poruke već specijalne obavijesti pisane isključivo u našoj agenciji. Na primjer, poslat ćemo Vam ponudu za kupnju nekretnine u nekoj novoj gradjevinskoj zoni – ukoliko je cijena i ostali uvjeti doista jako povoljni.

Ispisivanje sa mailing liste
U našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista je vrlo jednostavna. Dovoljno je da potražite link “ne zelim vise dobijati newsletter” koji se nalazi pri dnu naših newslettera.

Dodatna pitanja?
Slobodno ih napisite i posaljite na:
support@adriatica-estate.com

Zelimo Vam ugodan nastavak pretrazivanja nasih web stranica.

Vasa agencija za nekretnine u Adriatica regiji!
Brza pretraga
Vrsta nekretnine
Država

Cijena
Od Do
Veličina
Od Do m2

DETALJNA PRETRAGA
Top ponuda
Vila A - centar
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - centar
TROGIR
70m2
150,000€
Vila A - centar
TROGIR
400m2
2,200,000€
Građevno zemljište A - centar
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Kamena kuća A - centar
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - centar
KAŠTELA
102m2
136,000€
Kamena kuća A - centar
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - centar
TROGIR
62m2
125,000€
Kuća A - centar
KAŠTELA
300m2
199,000€
Kuća A - centar
TROGIR
116m2
330,000€
Kuća A - centar
ZADAR
140m2
158,000€
Vila A - centar
TROGIR
150m2
350,000€
Vila A - centar
ZADAR
280m2
475,000€