Pratite nas
Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Uvjeti korištenja - nekretnine Hrvatska, kuća na moru

Ovdje su navedeni uvjeti koristenja sadrzaja stranica (www.adriatica-estate.com) u vlasnistvu skupine agencija na Jadranu (u daljnjem tekstu „agencija“). Koristenjem bilo kojeg dijela stranica i povezanih web stranica automatski prihvacate sva aktualna pravila koristenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane agencije u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Svi sadrzaji objavljeni na stranicama iskljucivo su vlasnistvo agencije i njegovih ugovornih partnera koje se smije koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smije umnozavati, reproducirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji nacin distribuirati bez pisanog pristanka agencije.

Sadrzaj stranica je zasticen autorskim pravom koje pripada agenciji ili je u vlasnistvu trecih osoba koje su na agenciju prenijele pravo uporabe istih. Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slucajna, predstavlja ozbiljno krsenje uvjeta koristenja sadrzaja stranica odnosno autorskih prava agencije i njenih suradnika.

Informacije objavljenje na portalu u nekim slucajevima predstavljajuju osobne komentatorske stavove autora koji se mogu, ali i ne moraju poklapati sa sluzbenim stavovima agencije – ovdje prvenstveno mislimo na razlicite clanke i slicno iz raznih tiskanih i online medija – koje na nasim stranicama prenosimo iskljucivo radi sto podrobnijeg informiranja nasih klijenata.

Agencija ce uloziti razumne napore da sve objavljene informacije budu tocne i potpune, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualnu netocnost informacija, kao niti za bilo kakvu stetu nastalu koristenjem netocnih ili nepotpunih informacija ili nemogucnoscu pristupa istima. Takodjer, agencija ne preuzima nikakvu obvezu obavjescivanja o novim informacijama, ispravcima istih ili drugim sadrzajima koji mogu biti suprotni ranije objavljenim sadrzajima.

Informacije, misljenja, analize, zakljucci, prognoze i projekcije koje se iznose zasnivaju se na javnim statistickim i ostalim informacijama koje potjecu iz izvora u ciju se potpunost i tocnost agencija pouzdaje, ali za koje ne postoje izricita ili presutna jamstva. Utoliko su informacije, misljenja, zakljucci, prognoze i projekcije iznesene na stranicama podlozni promjenama koje zavise o promjenama izvora informacija, kao i o promjenama koje nastupe od trenutka pisanja teksta do njegova čitanja.

Agencija neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slucajnu, posljedicnu, nematerijalnu ili materijalnu stetu, gubitke, ukljucujući i izmaklu dobit ili troskove nastale kao rezultat uporabe ili nemogucnosti uporabe bilo kojeg od sadrzaja dostupnog na stranicama.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku stetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu stete koja bi iz toga mogla proizici.

Dodatna pitanja?
Slobodno ih napisite i posaljite na:
support@adriatica-estate.com

Zelimo Vam ugodan nastavak pretrazivanja nasih web stranica.

Vasa agencija za nekretnine u Adriatica regiji!
Brza pretraga
Vrsta nekretnine
Država

Cijena
Od Do
Veličina
Od Do m2

DETALJNA PRETRAGA
Top ponuda
Vila A - centar
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - centar
TROGIR
70m2
150,000€
Vila A - centar
TROGIR
400m2
2,200,000€
Građevno zemljište A - centar
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Kamena kuća A - centar
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - centar
KAŠTELA
102m2
136,000€
Kamena kuća A - centar
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - centar
TROGIR
62m2
125,000€
Kuća A - centar
KAŠTELA
300m2
330,000€
Kuća A - centar
TROGIR
116m2
330,000€
Kuća A - centar
ZADAR
140m2
158,000€
Vila A - centar
TROGIR
150m2
350,000€
Vila A - centar
ZADAR
280m2
475,000€