Pratite nas

Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Pamela Anderson: Dolazim u Crnu Goru zauvijek!Adriatica postaje sve više glavni cilj velikih svjetskih zvijezda u njihovim željama da pronadju raj na zemlji. Tko se od nas ne sijeća predivne djevojke iz serije "Baywatch" čije epizode smo tako željno iščekivali upravo radi nje? I evo je - zanosna ljepotica Pamela Anderson je napokon pronašla svoju zemlju iz snova - Crnu Goru !!!
Pamela je dugo tražila mjesto gdje bi se ona najbolje osijećala, te mjesto gdje bi započela svoj novi posao. Kao što sama kaže - za Crnu Goru je tek čula prije nekoliko mjeseci.
Poslala je svoga managera Petera Ashera da on svojim očima vidi tu predivnu zemlju o kojoj donedavno nije znala skoro ništa.
I - kako kaže - Peter Asher se vratio potpuno očaran onime što je vidio !!! Rekao joj je da takve izvorne ljepote nema nigdje na svijetu - "Ako mislimo razviti naš posao - sigurno ljepšeg mjesta na svijetu nećemo naći !"I tako se Pamela odlučila graditi veleban hotel u mjestu Meljine kraj Budve sa specijalnim lječilišnim i wellness sadržajima.
"Tražila sam partnere da ostvarim svoje snove o hotelu ili spa-centru i to na principima koje podržavam, a to je dobro zdravlje, dobra hrana, što organska, što vegetarijanska. U Crnoj Gori sam pronašla upravo sve one uvjete koje sam tražila." - kaže Pamela. 
Dobro nam došla draga Pamela. Crna Gora i cijela Adriatica te prima u svoj zagrljaj. Želimo ti da ostvariš sve svoje snove u ovoj zemlji ljubavi, ljepote i predivne prirode. I mi se pridružujemo najboljim željama uz pjesmu u izvedbi ovih predivnih crnogorskih mladića iz grupe "No Name" - poslušajmo skupa sa Pamelom pjesmu "Zauvijek moja..."