Pratite nas

Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Travel Chanell o hrvatskim naj-sexy plažama


Bridget Marquardt, bivša djevojka osnivača Playboya Hugha Hefnera, u reality show "Djevojka iz susjedstva", od početka ožujka četvrtkom navečer zagrijava američke TV gledatelje, tragajući u mini-bikiniju za najljepšim plažama na svijetu. Na popisu destinacija koje promiče, Hrvatska se našla odmah na drugom mjestu, iza Australije, a ispred Havaja, Španjolske, Meksika, Floride, Barbadosa i drugih poznatih odredišta.

U epizodi o Hrvatskoj, Bridget Marquardt se pridružila i Sara Underwood, takodjer Playboyev model, pa su se dvije plavuše savršenih proporcija, zajedno oduševljavale ljepotama koje nudi hrvatska obala.
"Puno sam slušala o Hrvatskoj, ali je ovo premašilo sva moja očekivanja", kazala je Underwood.

Kao najljepše doživljaje voditeljica Bridget Marquardt izdvojila je skakanje u more s 15-metarske stijene na Lokrumu, letenje sportskim zrakoplovom s aerodroma na Braču i nudističko kupanje na Palmižani.

Jednosatna emisija Travel Channela o Hrvatskoj prepuna je spektakularnih prizora iz Dubrovnika, s Lokruma, iz Bola na Braču, s blatnih kupki u Ninu i s hvarske Palmižane, gdje Playboyeve djevojke otkrivaju draži nudističke plaže.


U emisiji "Bridgetine najseksi plaže - Hrvatska", gastronomske boje hrvatskog turizma zastupa konoba Ana u Zatonu kraj Zadra, gdje Playmate djevojke Bridget i Sara kušaju pršut i paški sir, te maraskino, lozovaču i vrbničku žlahtinu.

Nakon premijere u četvrtak u 22:00 sata, emisija "Bridgetine najseksi plaže - Hrvatska" emitirana je uzastopno još dva puta, a idućih će se tjedana često reprizirati, pridoneseći jačanju statusa Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih destinacija na turističkom tržištu SAD-a.Ovakvim programima se širi informacija o privlačnosti Adriatice i u Sjedinjenim američkim državama.

U Europi je već odavno Adriatica naj-sexy destinacija. Nedavna istraživanja su pokazala da 9 od 10 anketiranih žena u EU - sanja minimalno 4 puta tjedno kako vode ljubav sa partnerom - upravo na Jadranskom moru !!! 

Zašto je Adriatica tako sexy...? Pa - dodjite i otkrijte i sami :-)

Za priče iz Hrvatske na Travel Channel KLIKNITE OVDJE...