Pratite nas
Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Kupoprodajni vodič - nekretnine Hrvatska

Opis
Pošto postoje neke proceduralne razlike u samom tijeku kupoprodaje nekretnina u četiri zemlje Adriatice – tako smo i mi napravili 4 okvirna vodiča za svaku zemlju posebno.

Ako vas neka zemlja ili regija više privlači – izaberite lijevo na linkovima i vidite na koji se način kupuje ili prodaje nekretnina. Također, nemojte se uopće ustručavati nazvati nas za bilo kakva pitanja.

Mi smo prisutni u sve 4 zemlje i spremni smo vam pomoći da bez problema obavite kupnju ili prodaju nekretnine.
Opis
Kupnja nekretnine je za većinu ljudi jedan od najvećih doživljaja u životu. I ne radi se tu samo o novcu, već i o osjećajima – znamo mi u agenciji to dobro, jer smo i mi u nekom stadiju našeg života prošli taj proces.

Znamo šta znači provesti dane, tjedne, pa i mjesece tražeći neku odgovarajuću nekretninu. Razne situacije mogu izazvati glavobolje, stresove, nesanicu…

A vjerujte da kupnja nekretnine može biti i najljepši doživljaj u životu – naravno, ukoliko nađete profesionalnog agenta za nekretnine.

Od svih nas, mi vam od srca želimo da nađete odgovarajuću nekretninu za vas i za vašu obitelj, te da nam u njoj dugo, dugo poživite – pod ovim našim zlatnim jadranskim suncem.
Opis
Prije nego se odlučite za kupnju, sjednite i razgovarajte o tome. Ukoliko je vama povoljno, dogovoriti ćemo sastanak, pa ćemo skupa saznati što vi to zapravo tražite, koliko bi to smjelo koštati, gdje bi trebalo biti…

Na osnovi vaših zahtjeva možemo vam ponuditi one nekretnine koje imamo. Zahvaljujući ovoj internet stranici – to u dobroj mjeri možete i sami istražiti.

Iz iskustva znamo da je dobro znati što klijent neće – jer je najgore, ako mi stalno nudimo nešto što vama ne odgovara.

Zato nam jasno recite vaše želje. Kupnja nekretnine bi trebala biti zajednička obiteljska odluka. Kako biste izbjegli nesporazume i razmirice – uključite cijelu obitelj u proces kupnje.
Opis
Prije nego se odlučite za kupnju u nekom području, raspitajte se malo o njemu. Budite sigurni da biste baš tu mogli živjeti. Često se može kupiti puno bolja i jeftinija nekretnina – kao što je to u našem slučaju sa našom zonom C.

Tu su nekretnine dosta jeftinije, a u biti ste i dalje jako blizu Jadranskog mora. Možete se upitati – šta vam je bitnije, lokacija ili cijena? Uglavnom su obadvoje bitni za vašu odluku, ali šta je ipak važnije?

Ako vam je lokacija bitnija, onda je često cijena prevelika. Ako vam je cijena bitnija, onda vam možda ne odgovara lokacija… No – ipak je to velika odluka kupiti nekretninu, pa uzmite si vremena za razmišljanje.Opis
Kada pronađete odgovarajuću nekretninu, trebati ćete ponuditi najveću cijenu na koju vi pristajete. Ako se pogodite sa vlasnicima, vjerojatno je nekretnina vaša.

Ipak – sve dok ne potpišete sve ugovore, platite sva davanja – nećete postati formalni vlasnik.

Trebate uz sebe stalno imati ljude koji ce vas stručno u svemu znati savjetovati. Mi imamo pravnike u agenciji, imamo stručnjake raznih profila i oni će vam pomoći kroz cijeli proces kupoprodaje.
Opis
Kupce nekretnina za poslovne namjene savjetujemo da pored informacija koje mi nudimo na internet stranicama, obvezno kontaktiraju naše agente.

“Priča” o nekoj nekretnini – hotelu, zgradi, velikoj građevnoj parceli – je puno opširnija, nego mi možemo informacija staviti na internet. Prema dogovoru, u zavisnosti od vrste nekretnine – mi za vas možemo sprovesti detaljna istraživanja i analize, možemo vam čak uraditi vrlo profesionalne poslovne planove, koristeći se našim znanjima, te originalnom software rješenjima kojima znalački vladamo.

U vrlo kompliciranim i zahtjevnim poslovima – mi angažiramo naše prijatelje, profesore sa fakulteta ili iskusne privrednike, da nam pomognu u samoj provedbi kupoprodaje. S nama će kupnja nekretnine za poslovne namjene biti bezbrižna i sigurna.
Brza pretraga
Vrsta nekretnine
Država

Cijena
Od Do
Veličina
Od Do m2

DETALJNA PRETRAGA
Top ponuda
Vila A - centar
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - centar
TROGIR
70m2
150,000€
Vila A - centar
TROGIR
400m2
2,200,000€
Građevno zemljište A - centar
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Kamena kuća A - centar
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - centar
KAŠTELA
102m2
136,000€
Kamena kuća A - centar
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - centar
TROGIR
62m2
125,000€
Kuća A - centar
KAŠTELA
300m2
199,000€
Kuća A - centar
TROGIR
116m2
330,000€
Kuća A - centar
ZADAR
140m2
158,000€
Vila A - centar
TROGIR
150m2
350,000€
Vila A - centar
ZADAR
280m2
475,000€