Pratite nas

Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

O nama

Opis
ANTE NEVISTIĆ

Magistar ekonomije, uža specijalizacija - međunarodna ekonomija. Govorim engleski i njemački jezik, a solidno poznajem ruski i danski. Moja prva poslovna iskustva sam stekao u vlastitom malom trgovinsko-turističkom poduzeću. Poslije toga sam proputovao cijeli svijet kao dugogodišnji diplomat – kako bi eto ipak shvatio da je moja Adriatica najljepši dio toga svijeta. Sam ili sa obitelji sam neko vrijeme živio u Kopenhagenu, Sarajevu, Berlinu, Stuttgartu, Dubrovniku, Londonu, Splitu, Mostaru i Tomislavgradu. 

U zemljama koje prirodno gravitiraju Jadranskom moru imam jako puno poznanika – od ribara i težaka, pa do najviših društvenih struktura. Takodjer održavam veze sa mnoštvom poznanika iz cijelog svijeta. Moje znanje, iskustva i veze stavljam vama na raspolaganje pri vašoj kupnji ili prodaji nekretnina. 

E-mail adresa: ante@adriatica-estate.com
Telefon: +385 99 201 8000

  AMBASADORI ADRIATICE (prijatelji koji nam povremeno pomažu)
Opis
JULIA SHEVALEVA

Dolazim iz Moskve i odavno sam zaljubljena u Hrvatsku. Bavim se turizmom - uglavnom pomažem ruskim turistima da dođu na lijepi plavi Jadran, područje srednje Dalmacije. Možete vidjeti moje aktivnosti na slijedećem linku (www.visittocroatia.com). Govorim hrvatski i engleski. Rado sam na usluzi svima vama koji želite uspostaviti veze sa velikim ruskim tržištem - u turizmu, ali i u sferi nekretnina, trgovine i tako dalje. 

Radujem se svakoj suradnji moje prve domovine Rusije i moje druge, ali vrlo drage domovine - Hrvatske. Također - treba imati u vidu da ste u kontaktu sa jednim cijelim novim svijetom - kada ste u kontaktu sa Rusijom. To je taj t.zv. "Ruski svijet" - dakle zemlje Euroazije, kao što su Bjelorusija, Kazahstan, Kirgistan, te mnoge zemlje ruskog govornog područja. A taj "Ruski svijet", budite uvjereni - je uvijek bio i biti će jako zainteresiran za naše drage Hrvate na najljepšem slavenskom moru na planetu - našem Jadranskom moru. 

E-mail adresa: julia@adriatica-estate.com
Telefon: +7 499 677 1704
  
Opis
ASIA CABALA

Završila sam studij filologije na Opolskom sveučilištu, smjer slavistike, hrvatski i srpski jezik. Vjerujem da Hrvatima ne treba pojašnjavati koliko je nama Poljacima bilo žao kad je među vama dolje bilo problema. Mi jednostavno obožavamo našu južnoslavensku lozu - a posebno Hrvate, koji su nam bliski i po jeziku i po religiji i po svjetonazoru. Sigurna sam da ćemo mi Poljaci uvijek biti na pomoći Hrvatima, kako bi naš slavenski Jadran sačuvali za slijedeća pokoljenja. 

Govorim hrvatski i engleski. Biti će mi ogromno zadovoljstvo, ako mogu mojim dragim prijateljima u Dalmaciji pomoći u svim vidovima suradnje sa poljskim tržištem. Poljskim jezikom govori preko 40 milijuna Poljaka u Poljskoj i okolnim zemljama (Njemačka, Rusija), ali i skoro isto toliko ljudi poljskog podrijetla po cijelom svijetu, posebno u SAD i Kanadi. Zato uvijek trebate imati u mislima vaše poljske rođake na sjeveru Europe, koji vas Hrvate sigurno - nikada neće ostaviti na cjedilu. 

E-mail adresa: asia@adriatica-estate.com
Telefon: +48 883 156 010

OPis
PETER SLABY

I have studied at bilingual English-Slovak Grammar School in Sucany ( close to Martin ), where all the subjects were taught entirely in English. I speak English fluently and also have a working knowledge of German. I have lived in UK for a few years.
     For a while I have been running small recruitment agency focusing on Slovakians looking for a job in the UK. At the moment, I also run an internet hypermarket in Slovakia.
     I remember lovely holidays in Croatia with my family when I was a child. Immediately I fell in love with this wonderful country. Since then I have been dreaming about my own property in Adriatica region. I know that many Slovakians share the same dream, so I will be happy if I can help a bit.
  
Direct e-mail address: peter@adriatica-estate.com
Cellular Phone Nr.: +421 908 230 568